59KSBNZ.jpg

Popis

Kitchen Classics není řada kuchyňských nožů určená pro profesionální použití a přesto budete mile překvapení jejich provedením a kvalitou. V řadě kuchyňských nožů Kitchen Classics najdete jak nože s hladkou, tak i zoubkovanou čepelí, například na pečivo, ryby nebo zeleninu. Čepel nože je vyrobena z německé 4110. Jemnozrnná nerezová ocel od firmy Thyssen Krupp (Německo), která se běžně používá ve farmaceutickém průmyslu a kuchyňských nástrojích. Obsah uhlíku a chromu je vyvážen pro vynikající odolnost proti korozi a pevnost. Ostří vyrobené z této oceli lze dobře brousit a je tak vhodná pro bushcraft a outdoor nože. Jsou použity nově navržené rukojeti, které zajišťují bezpečné a přitom pohodlné uchopení. Uvnitř rukojeti je vložka Zy-Ex z tvrdého plastu pro větčí pevnost. Díky struktuře a materiálu povrchu rukojeti, nůž nebude v ruce klouzat ani po znečištění. Další výhodou použitých materiálů je snadné čištění. Klíčové vlastnosti: POZOR, Velmi ostré! Stojíme si za kvalitou, Záruka 5 let kvalitní materiály čepele z německé nerezové oceli rukojeť s protiskluzovým povrchem pro ruční mytí nože od spolehlivého výrobce

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články

COLD STEEL Boning Knife - Vykosťovací nůž (Kitchen Classics)

(0x)
Boning Knife (Kitchen Classics) od firmy COLD STEEL je vykošťovací nůž s hladkým ostřím pro domácí použití. Nůž se prodává samostatně nebo jako součást sady (59KSSET).
Výrobce
Cold Steel Ltd.
Kód
59KSBNZ
EAN
705442014492
Dostupnost
Skladem 11-20 ks
Naše cena
na dotaz

Parametry produktu  COLD STEEL Boning Knife - Vykosťovací nůž (Kitchen Classics)

Barva
Černá/Stříbrná
Hmotnost
72
Celková velikost
274
Délka čepele
153
Tloušťka čepele
2
Velikost hlavice
0
Ocel
4116SS
Délka rukojeti
121
Materiál rukojeti
Long Kray-Ex™
Materiál pouzdra
New, Improved Handle Grip.